Szort Sznak

{lang: 'da'}

Karl Bukh Petersen, Kristian Kræmmer Nielsen, René Hansen og Maja Spetzler Nielsen

Szort Sznak er stiftet i foråret 2007 og har fast tilknytningssted på Nedergadeteatret i Odense. Der er ingen frygt når holdet kaster sig på scenen for at underholde dig. Vores specialiteter er især vores egne lege, klassiske øvelser, men med et twist – vi nævner i flæng, cirkusartisterne, samtale hos chefen, jalousi, museum, m.m. Energien er høj og tempoet er hurtigt.

Som altid er det publikum, der er i centrum og skuespillerne, der må få scenen til at hænge sammen. Holdet er forsvarende mestre fra Impro Fight Night 2010, Fredericia. Med et par udskiftninger siden da, har vi inviteret til revanche.

Husk også, vi at spiller hele aftenen, med vores eget store show. Det er fredag, d. 12. oktober 2012, kl. 20.

Szort Sznak består af 12 engageret skuespillere.

Holdet har to faste årlige optræder på Nedergadeteatret og er resten af året at finde til julefrokoster, firmaarrangementet, fødselsdage, som gæsteundervisere på gymnasier, Odense Havnekulturfestival og har de seneste 5 år været fast inventar på Odense Kulturnat på Flakhaven. Og måske til din næste fest?

Szort Sznak

Holdet er i øjeblikket åben for nye medlemmer og det vil sige du er altid velkommen til at lege med. Hvis du vil høre nærmere så kontakt holdet eller læs hvordan du bliver indmeldt på Nedergadeteatrets hjemmeside.

Holdet, der stiller til Impro Fight Night er:

  • René Hansen
  • Karl Bukh Petersen
  • Dan Tino Lund
  • Maja Spetzler Nielsen
  • Kristian Kræmmer Nielsen

Læs om Szort Sznaks åbne teatersportshold på szortsznak.dk

Skriv et svar