LAMA

{lang: 'da'}

Lama er en af landets mest rutinerede improgrupper. Vi arbejder med Longform og Teatersport, Forumteater og Workshops. I Lama er vi trænet af Keith Johnstone og arbejder ud fra hans principper om at Impro’en skal være et sikkert sted at mødes og lave fejl! Vi siger JA! til at dumme os og går aldrig af vejen for nye udfordringer, der kan bringe os lidt længere ud på de skrå brædder…

Holdet, der stiller til Impro Fight Night, består af:

  • Elin Fredrikson, skuespiller
  • Winnie Kristine Christiansen, skuespiller
  • Kirsten Kvist, skuespiller
  • Lotte Starch, skuespiller
  • Axel Stemark, impropianist

Elin Fredrikson. Skuespiller

Elin Fredrikson. Skuespiller

Elin Fredrikson. Skuespiller

Elin blev uddannet skuespiller i 2004 og har siden mest beskæftiget sig med historiefortælling, gadeteater og improvisationsteater. Hun har flere gange fået undervisning af improteatrets grundlæggere Keith Johnstone og har studeret hos nogle af Danmarks og Sveriges bedste improlærere. Elin har siden 2007 været medlem i Jäss-improteater i Malmö og har med den gruppe spillet på scener i Malmö, Lund, Göteborg og Odense. I 2011 blev hun fast medlem i improgruppen Lama i København.
Elin arbejder også med “arts in business” hvor hun blandt andet bruger improvisation som et redskab i innovationsprocesser.

Kontakt: elin.fredrikson@gmail.com

Winnie Kristine Christiansen. Skuespiller

Winnie Kristine Christiansen. Skuespiller

Winnie Kristine Christiansen. Skuespiller

Winnie blev uddannet skuespiller i 2004 og har siden mest beskæftiget sig med improvisationsteater og historiefortælling. Hun har flere gange fået undervisning af improteatrets grundlægger Keith Johnstone og spillet forestillinger med ham. Desuden hun har studeret hos nogle af Danmarks og Sveriges bedste improlærere. Winnie har siden 2007 været medlem i Jäss-improteater i Malmö og har med denne gruppe spillet på scener i Malmö, Lund, Göteborg og Odense. I 2010 blev hun fast medlem i improgruppen Lama i København.
Winnie er også uddannet engelsk- og dansklærer og har siden 2005 løbende undervist i improteater, og har udviklet egne teknikker hvor improvisationen bliver udgangspunktet for sprogundervisningen.

Kontakt: winniekristine@gmail.com

Axel Stemark. Impropianist

Axel Stemark. Impropianist

Axel Stemark. Impropianist

Axel har spillet klaver fra han kunne kravle op på bænken, og musikken har altid været en leg. En kort flirt med et musikvidenskabeligt studium bekræftede da også, at i det sekund legen forsvinder, forsvinder glæden. Han har gennem tiderne optrådt i et hav af forskellige konstellationer, men det centrale omdrejningspunkt, har de sidste 12 år været improspillet med LAMA. Her bliver improvisation taget mere seriøst end alvorligt, legen gennemsyrer alt, og Axel befinder sig derfor som blommen i et æg. Med 30 års musikalsk erfaring i bagagen tilsætter han scenerne et twist og byder ind med både underlægningsmusik og sange, der skabes i nuet i fællesskab med skuespillerne.

Kontakt: axel.stemark@gmail.com

Læs mere på lama.dk

Skriv et svar