Det Hvide Snit (afbud)

{lang: 'da'}

Det Hvide Snit deltager desværre ikke i Impro Fight Night 2012.

Improteater gruppen Det Hvide Snit kan i år 2012 fejre 25 års jubilæum. Den ufattelig sejlivede og insisterende kulturinstitution kan stadig bryde bølger! Gruppen har i de sidste 3 år arbejdet under pseudonymet The ImproComedy Connection. Det navn var en klar fejltagelse, det indrømmer vi nu og så taler vi ikke mere om det! The Return of Det Hvide Snit er således en realitet! Vi har fornyet os med friske spillere og et nyt show, men bærer selvfølgelig stolt de gamle traditioner videre: galskab, kaos og en flot hårgrænse!

Vi repræsenter således noget nyfødt, noget der ikke burde have været født og noget næsten dødt. Virker det spændende og appetitvækkende, så skulle du sætte kryds i kalenderen næste gang Det Hvide Snit optræder!

Så hvorfor se improteater og ikke almindeligt teater? Ja, for det første møder du men garanti ikke nogen du kender hverken på scenen eller på tilskuerrækkerne, du vil ikke efterfølgende kunne huske hvad du har set, men alligevel føle dig dejligt misbrugt, din verden vil føles mindre og uden betydning – en vidunderlig tilstand Så derfor!

Hvad kan vi prale med? Ikke meget! En 12 årig gammel rekord i Guinness Book of Records; verdens længste improviserede scene, opfindelsen af Den Gule Streg; impulsimpro uden krykker, medvirkende i Zulu Comedy Festivalen og Canal Tours og aflivningen af De Gales Division. Ikke det store, men små bække giver som bekendt en stor…

Hvorfor skulle du dukke op til et show? Du vil imponere din nye kæreste med din bizare smag, du har ikke råd til andet, du vil forbedre dine muligheder for at blive optaget på psykologistudiet, du griner alligevel altid de forkerte steder, du elsker at råbe sjofelheder på offentlige steder, du er tonedøv… Ja begrundelserne kan være uendelige!

Hvis du mod forventning vil vide mere, så besøg vores hjemmeside www.improcomedy.dk (måske www.dethvidesnit.dk)

NYE FORTÆLLINGER – med et glimt i øjet – eller hvor du nu vil have det – HVER GANG!!

Skriv et svar